Taksub!

Dulu masa undergraduate, gua antara manusia² yang taksub!
Gila taksub,Taksub nak belajar (khaaakkk ptuiiihhh) 
Antara perkara yang gua tertaksub adalah 


Gila taksub beb..Nafsu curios tu membuak²  apa kejadahnya PANAMA CANAL ni. 
Tapi tu dulu beb...dah hampir setahun dah pon...

Sekarang tetiba perasaan tu datang balik apabila gua terjumpa benda nih...



sila jangan play, kerana video ini sungguh bosan bagi sesetengah orang

Hah, ni pon dah jadi gua nyer wishlist ni...  berenang kat sini...wahaha~ kalo diving sumpah ne propeller natang kapal nih...kalo berenang pakai life jacket bleh nyelit² kat celah batu tu.

Tapi tu negara luar beb,ganas², taksub² gua pon gua tetap saranghe MALAYSIA lah. Kalau Negera Luar ada Singa memancut air, ada canal canggih, ada skyscraper, ada state of the art port facilities, ada minah cun, dan etc.  

Malaysia ada Terusan Wan Mat Saman (TWMS)  beb. hah! hambik!
Sebelum gua pergi ke PANAMA CANAL & CORINTH CANAL ni.
Insyallah gua nak gi dulu kelih sendiri TWMS ni.

*Nak tau lebih² pasal Corinth Canal ni, sila google sendiri okey..kat youtube pon manyak!!
*Tahniah The Red Warrior!!! Merangkum Piala Sumbangsih.
*Gua ingat taknak update seberapa seketika, tetapi disebabkan terlalu Taksub. nah ini lah natijahnya.
*7/2/2011, insyaallah berangkat ke Kolumpo..ada interview. Doakan kejayaan gua saing2!!!!
*Mungkin ni last interview gua kot...kalo takdapat jugak, gua rela menyambungkan diri sebagai masterji!!!
YEAH!!!!!!!


kuyie

2 orang tak makan semot:

bajiku shefi

30 Januari 2011 6:29 PG
Permalink this comment

1

berkata...

hik3....taksub wohhhh=p

selamat berjaya tuk ditemu dan diduga...kih3..:)

kuyie

30 Januari 2011 11:56 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

tengs, cikgu!!!

Related Posts with Thumbnails