Tag Tagger Taggest!!!!!!

Sila abaikan tajuk di atas jika dan hanya jika anda seorang penuntut TESL, MUET, TOEFL dan juga IELTS. Kerana saya hanya sorang yang sangat "mantap" bahasa keinggerisan!

12 Januari 2011. Cik Ika was tagged me. dan harini den nak menyerang balas tag tagger taggest yang pertama kali diilhamkan oleh ________ (xsempat nak gugel-sila bagi jawaban jika ada tahu orangnya).


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.


25 pasal den :

1. Seorang lelaki!
2. Seorang lelaki yang pabila bukak internet akan check gmail n mail yahoo. Facebook??? not in my taste...muahahaa~
3. Seorang yang tidak taksub kepada dunia politik.
4. Pukul 12 malam ke atas, suka melayari blog politik (err...macam tak kena je ngan point kat atas)
5. Darjah 1-SK Jambu Lawar (1-2bulan), Darjah 2 &3- SK Kg. Pek. Darjah 4-6, sama dengan Darjah 1.  
6. Ting. 1 - 3 : SMK Hamzah Ting.4: St. John Instituion Ting 5, sama dengan Ting 1-3.
7. Masa sekolah rendah, pernah bawak bestfrend pegi rumah (tanpa pengetahuan family) n kawan den siap ajak mandi bogel. Oh! SH*T!!!!!
8. Gua pow kain batik mak gua n bagi kat beliau. say no to bogel²! muahahaha~ sorry mum..
9. Darjah 1- Darjah 3 adalah zaman kegengsteran bermula. Kalo tak bengkak muka, bengkak bibir mulut.
10. Masuk sekolah baru (iaitu sekolah lama den) . terpaksa berubah menjadi normal.
11. Mak gua cakap masa gua kecik, gua selamba makan cicak kering. sebab tu gua bebal nak mampus!
12. Mak gua cakap masa gua kecik, gua terminum air kencing gua sendiri. FFfuuu! memang bebal ganda 23!!
13. Perkara yang paling romantik yang pernah gua buat ialah pasang lilin dalam jamban dan gua berak!!  sejibik candle light dinner....siotnyer blackout!!
14. Masa berak adalah masa yang paling best gua berpikir! segala assignment dan disscussion FYP dulu memang hasilannya dari situ!!!!memang faktap!
16. Memiliki 2 biji hanset n kedua² selalu dimesej oleh CelcomOffer & Hotlink Reward. Orang lain???Nan hado!!!
17. Bila rasa marah, diam.
18. Bila rasa serabut, gua tenggok binatang tengah makan.. kompem hilang. (Cth binatang: kucing, ikan, cengkerik, cicak, ayam, labah-labah dan pokke/gecko)
19. Bila serabut jugak, mengadap pantai, laut, air sungai dan jeram.
20. Binatang peliharaan gua skang ialah kucing (6 ekor), ikan puyu (6ekor), Cengkering (berpuluh² ekor). dan SEEKOR GECKO/TOKEK/POKKE seberat 200Gram!!!!
21. Kalau jual TOKEK yang aku ada skang nih mungkin aku akan jutawan...muahahaa~ (awek² sila jauhkan diri anda dengan jutawan!)
22. Bermatlamat mempunyai master sebelum umur 72 tahun (sila balikkan nombor) dan mempunyai salah satu aset tetap sebelum kahwin (kereta,rumah,pekerjaan tetap)
23. Gua pernah ditanya "camne bertunang aritu, berjalan lancar tak??" WTFfuuuu!!!!!!
24. Lagi 1 point kena tulis, ternyata aku ketandusan idea!
25. Aku berjaya menipu korang, kerana ada satu lagi point yang aku tertinggal. (sila check balik ada ke tak point no. 15)
15. Antara nama² yang selalu orang panggil gua ialah king, raja, erie, zuhairi, bachok, amad, yie, kuyie, kobe

Pergh yang ni part paling tough! nak tag 25 orang.

1. Paskal
2. Mizah
3. Dean Dang
4. Bksempoi
5. Nako
6. Cik Amoi
7. Ana Raffali (blog lama ana beb!)
8. Awek Apek (Khirul Fahmi Che Mat)
9. Dr Wanie
10. Zatil Najat (sekelas dalam kelas biotech)
11. ekopelancongan (dah lame ko menghing)
12. Pakcik Mamau (dah lame tak upadate si pakcik nih)
13. Cik Pora
14. Shafarina Ramli (aku tau ko dah tutup blog!)
15. Seperti No. 1
16. Seperti No. 2
17. Seperti No. 3 (sumpah tak tau nak tag sapa lagi!)
18. Chedet (Kompom xlayan)
19. Blogserius
20. Dr. Khir Toyo
21. Dr. MAZA
22. Kickdefella
23. Zul4Kulim
24. Seperti No. 15,16,17 (Junior kena tag banyak kali...baru best!)
25. Cik Ika Toppo aka Cikgu!

*kepada mana² nak listkan blog korang dalam bloglist aku nih...sila coment nama dan url blog korang. Insyaallah nanti aku akan upadate disebalah sisi kanan. Jangan guna box (yang kaler biru) ye...komen kat entri ni. Tidak ada syarat, kalo rasa nak letak.letak....n tak perlu nak follow blog aku, kalo xberminat...gua redha! kalo berminat nak follow..terima kasih!!!
kuyie

10 orang tak makan semot:

1

berkata...

rajin plak ko bace blog chedet..kompom ramai xberapa tau kalau sebut chedet..

1

berkata...

perg... 2 kali kene tag dlm 1 tag... 50 list kene wat ni.. mampouih den..

bajiku shefi

16 Januari 2011 3:12 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

ehem2.. no.7 tu bestfren tino ko jate??? =p

cikpepel

16 Januari 2011 8:08 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

selamat terkeluar drpd list.

►AdamXis◄

16 Januari 2011 10:34 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

memang tak makan semot pon tak besh...hehehe, dulu2 slalu kena gak tag...klo ade masa mmg balas balik...besh jugak

My recent post ►Fesyen : Fesyen Lenyap, Style Sama

►AdamXis◄

16 Januari 2011 10:34 PTG
Permalink this comment

1

berkata... Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

kuyie

17 Januari 2011 12:25 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[bukan photographer]
uh....blog chedet bleh kembangkan sket pale otak aku yg sedia bebal nih...

[LinE PuTih LiNe HiTaM]
hahaa~ biasa r tu tanda senior igt kat junior...

[bajiku shefi]
errr...bukan awok ke cikgu???muahahaa~
i pemalu oke..nak ajak ore tino mai jale umoh

kuyie

17 Januari 2011 12:34 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[cikpepel]
ooo cikpepel nak kena tag nih...ada satu lagi tag yang tak disiapkan...muahahaha!

[►AdamXis◄]
hahaha~bab serang menyerang memang besh...tahank for coment bro...

cerulean

17 Januari 2011 8:22 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

haha. aku ditag 2x kali jugak.. thanks abg senior!
tapi aku nak tag sape ye 25 org ni.... +_+

kuyie

18 Januari 2011 12:55 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[cerulean]
hahaha~ sila jawab kuiz port n shipping dulu sebelum jawab tag!

Related Posts with Thumbnails