uwwweeeeeekkk...uwwekkkkk~


Geli dooowwwhhh!

Kepada manusia-manusia sekalian...sila report page "Persatuan Gay Malaysia" yang menggunakan jata negara Malaysia. Sungguh tidak patut. Keahliannya dah melebihi 5,000 orang. Sungguh jijik!!!! Gua pasti semua agama melarang perbuatan seks sejenis nih. Bertaubat lah weiii!!

Tapi rata-rata yang "like" gua tengok melayu. Ya, melayu.. Sebelum ni kecoh dengan video "Saya Gay, Saya Okay" daripada orang melayu Islam. Ya bila di sebut melayu, sudah tentu beliau itu seorang Islam!. Ingatlah para-para gay dan lesbian sekalian. Jangan diikut sangat setan diri tu... Selagi boleh  bertaubat, bertaubatlah...

Kepada geng blogger, sila pergi ke page ini


Sila klik "Report Page" di sebelah bawah kiri. Dan pilih "Nudity, pornography, or sexually explicit content" lalu klik submit untuk menghantar.

‘‘Siapa sahaja di antara kalian yang melihat kemungkaran, maka tegurlah dengan tangannya (kekuasaannya). Jika tidak mampu, maka tegurlah dengan lisannya. Jika tidak mampu juga, maka tegurlah dengan hati. Namun, ini adalah keimanan paling lemah."

kuyie

5 orang tak makan semot:

Cik Ika Toppo

27 Februari 2011 10:23 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

saya nak repot tuanku....
tapi kalo repot dapat adiah tak??haha

kuyie

27 Februari 2011 11:25 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

nok adioh sokmo demo..tau r bulan bithday lagi...muahahaaa~

pakcik penganggur nak...nanti pakcik blanja air kosong kalo jumpa di machang...muahahahaha~

IxoR@

28 Februari 2011 1:13 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

uisshhh... kt FB sane, mmg ramai sgt golongan tu....

dah menjadi perkara biasa... ntah apa la nak jadi...

Cik Ika Toppo

28 Februari 2011 1:42 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

ahaha...beso lah...
kna mitok adioh sokmo....=p

nuriz

10 Mac 2011 12:27 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

teruknya siap ada page lagi ni, Nauzubillah!! tak dak pulak tindakan ni..

Related Posts with Thumbnails