Magik macam Tragik.

Jom bermaggie bermagik...Magik ini boleh dilakukan dimana saja dan memerlukan syarat² seperti berikut:

1) Laptop/Komputer/Netbook yang boleh dihidupkan.
2) Internet Connection tidak kira lah pakai wireless/stremixx/ 4G YES/ P1 WIMAX  mahupun broadband cap kelapa laut afrika.
3) Belanja Roti Mat Salai kat den.

Langkah²nye ialah

1) Buka browser (cth: chrome, firefox, safari etc)
2) Go to www.google.com
3) Taip "who is the cutest" dan klik I'm Feeling Lucky (di sebelah butang Google search)
4) Taddaaaa~

*ok...tu magik yang mungkin dah ramai orang tau.....magik yang tragik nya sila ikuti langkah² berikut...

1) Ikuti Langkah 1 & 2 di atas.
2) Taip "beruk" dan klik I'm Feeling Lucky
3) WTF!!!!!!!!!! Kita tengok siapa yang beruk!!!!!!!!wahahahaa~

kuyie

1 orang tak makan semot:

sazali yusof

25 Disember 2010 4:37 PG
Permalink this comment

1

berkata...

haha yang no2 tu.. memang hebat..

http://neizalyez.blogspot.com/2010/12/initiative-tragedi-kemalangan-bas.html

Related Posts with Thumbnails