Bini Namewee???



aku panas...
aku panas...
sekali lagi aku panas....
aku malas cakap bnyak dah...
ni gambar bini namewee.......





Kenapa la diorang suka mempersoalkan Bangsa Melayu...Selama aku hidup 21 tahun tak pernah aku nak persoalkan Bangsa mereka....Kalau kau nak kutuk Bangsa aku pon jangan la terbuka sangat...Kang xpasai2 ne ISA..mak bapak ko la plak terhegeh-hegeh..mintak ampun..mintak maaf...jumpa menteri ni..menteri sana..jumpe kabel....jumpa usb...wohhhhhaaa~

*saudari tersebut merupakan pelajar IPTA universiti Malaysia Terengganu
*IPTA bukan IPTS...ko nak kutuk2 kerajaan la plak...da tak cukup istimewa ke orang bagi ko tempat blaja..tempat duduk...tempat tinggal..ni ko wat tempat baru untuk kitorang..tempat kutuk...farkkkk!
*lelaki tersebut..kawan saudari tersebut...tak tau orang mana..Malaysia ke ________ ???


kuyie

21 orang tak makan semot:

nursyamimi

19 Disember 2009 10:19 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

hish..
x patut betulla dia tu.
kat Malaysia ni kan rmai melayu.
"semua tmpt ada melayu la,amoi.."

kuyie

19 Disember 2009 10:24 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

[nursyamimi]
dia lupe..ketrunan dia merupakan keturunan PENDATANG di Tanah MELAYU....
*dah bnyak kali da Orang2 tanah melayu berlembut...
dari Tanah Melayu --> Malaysia..sumenyer gara2 nak MENJAGA hati orang2 PENDATANG di Tanah Melayu..tapi geberasi sekang..tak berterima kasih pon...kalo xnak berterima kasih pon..hormat la sket orang Melayu...ni tak....cam haram...

nursyamimi

19 Disember 2009 10:54 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

yupp..setuju sgt.

~0~

20 Disember 2009 12:09 PG
Permalink this comment

1

berkata...

bangkai punye cina...cam sial...budget bagus sangat la tue...

sI tEDI

20 Disember 2009 12:24 PG
Permalink this comment

1

berkata...

org mcm ni mmg x makan saman

ZahirZ™

20 Disember 2009 12:38 PG
Permalink this comment

1

berkata...

anta china jer...eee..mai menumpang sni tnjuk belang lak...x lme da nk kne semelih nie..

WiraTLC

20 Disember 2009 12:56 PG
Permalink this comment

1

berkata...

kita terlalu nak jaga hati kaum lain... last kita yang kena pijak kepala... nak salahkan sapa dalam hal ini?

kuyie

20 Disember 2009 1:03 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[~0~]
bila org da bagi peluang blaja di IPTA kerajaan dia wat statement taik...kalo xnak malay pegi la blaja kt cina..blaja private uni.

kuyie

20 Disember 2009 1:04 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[sI tEDI]
kite tgok la reaksi dia pasni..ku dengar ade pihak di UMT nak repot ke pihak atasan..polis...bawah akta menghasut...

kuyie

20 Disember 2009 1:05 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[ZahirZ™]
kalu aku bleh semelih..da lame aku smelih orang yg xsedar dek untung nih...

kuyie

20 Disember 2009 1:38 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[WiraTLC]
sumpah aku kecewa ngan dia nih bro..

1

berkata...

wah! tak patut la macam ni.

kalau melayu le trime semue bangsa, bangsa lain kene la trime melayu gak.

kalau rase hebat sangat, masuk la private uni, watpe semak2 kat public uni, gov punye lak tu.

kene ban ngan smue melayu kat malaysia ni tau la die langit tinggi rendah.

kuyie

20 Disember 2009 2:22 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[PiNk ButTeRfLy]
hmmm~ stuju ngan kamu...baru setahun jagung kat uni da nk tnjuk hebat...

zella

20 Disember 2009 9:12 PG
Permalink this comment

1

berkata...

bodoh btul
suke2 je ckp camtu
dia tu yg pig
xsedar...

igt cina2 yg kolot je bfikiran camni..
yg terpelajar pon camni gak...

kuyie

20 Disember 2009 1:20 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

[zella]
rmai je yg berpikiran macam nih..bile isu ni timbul..ramai yg nk menegakkan benang yag dah basah kuyup....suka ati nk membela....bela taik kucing r....

Liyana

20 Disember 2009 3:59 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

kong ajot betul..dorang ada kat sini pun sebab nenekk moyang dia pendatang ..tak sedar diri.. oh, ter emo..mmg tak patut..

cikTi

20 Disember 2009 9:27 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

ish2,.
meme si amoy tuh x cukup ajaran,.,
kno bgi pngajra sikit ko dio tuhh,.
lupa diri la tuh,.

(ingt ak x beci ko ko sek yo)

kuyie

21 Disember 2009 12:45 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[Liyana]
memang patot pon emo...xsedar diri betol kan....

kuyie

21 Disember 2009 12:48 PG
Permalink this comment

1

berkata...

[cikTi]
betol2...kalu wi pengajaran..buke stakat dio je rase takut..ore2 lain pon takut la jgk....haaa ko guano cik T kito???

PenuliS

23 Disember 2009 5:43 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

sengal!!

diden [+]

13 Januari 2010 8:53 PTG
Permalink this comment

1

berkata...

loh umt upanya... ak udm je.. dekot beno tu.. jalan kki smpai, eeee gramnya ak

Related Posts with Thumbnails